EN BG

Новини

Честит юбилей на Емил Костадинов! "Развитие" благодари за подкрепата

Честит юбилей на Емил Костадинов! "Развитие" благодари за подкрепата

12.08.2017

Любимият на всички българи „екзекутор” навършва 50! Корпорация „Развитие” използва повода, за да благодари на Емил Костадинов за подкрепата и съпричастието към дарителската дейност на корпорацията, насочена към детския спорт.

Генералният мениджър на „Развитие”, Александър Александров, връчи на големия наш футболист и спортен деятел златната значка на „Развитие”, плакет с благодарности за подкрепата му за волейболната Скаут лига, на която корпорацията беше генерален спонсор, както и един от 400-те медала, които получиха всички млади волейболисти, финалисти в лигата.

Всичко това е съпроводено и от кратко писмо да юбиляра:

До

г-н Емил Костадинов

Скъпи Емиле,

За Корпорация „Развитие“ и лично за мен е чест и удоволствие да Ви поздравя за 50-годишния юбилей.

Не са много съвременниците ни, донесли на българите толкова радост, поводи за гордост и надежда, колкото Вие по време на блестящата си спортна кариера. Детско-юношеският футбол у нас има огромното предимство и шанс, че обвързвате и посвещавате настоящата си дейност на развитието му. Това е сериозна отговорност, която приляга именно на Вашия опит, познания и не на последно място – магнетичния за всяко едно дете с бутонки ореол на легенда.

Използвам възможността да Ви благодаря за доброто сътрудничество и подкрепа, които „Развитие“ получи от Вас в рамките на Националната волейболна Скаут лига в качеството Ви на съветник на министъра на младежта и спорта от служебния кабинет „Герджиков“. Високата оценка, която дадохте за дейността ни като Генерални спонсори на лигата ни мотивира за бъдещи проекти в подкрепа на детския спорт. Вие открихте финалите на Скаут лигата за момичета в гр. Пловдив. Затова аз Ви подарявам възпоменателния медал, които получиха всички участници.

С пожелание за много радост, здраве и лично щастие, изразявам надеждата си, че ще продължим съвместно да работим в името на децата и спорта.

С уважение:

Александър Александров,
Главен мениджър на Корпорация „Развитие“

***
сн. Топспорт

» Всички новини