EN BG

Новини

С бронз и много надежди започва общият път на Калоян, "Вариант" и "Развитие"

С бронз и много надежди започва общият път на Калоян, "Вариант" и "Развитие"

29.01.2018

С бронзов медал, натрупан безценен опит и звездни запознанства се връща Калоян Левтеров от Еuro Meet 2018 - най-силният зимен плувен турнир на голям басейн, състоял се в Люксембург.

Това бе и първото голямо състезание на 14-годишния плувен талант, финансирано от спонсора му – застрахователният брокер „Вариант“, който е част от корпорация „Развитие“.

За Калоян бе важно да изпробва себе си в звездната компания на юбилейния 20-и турнир в Люксембург. За „Вариант“ и „Развитие“ пък – удоволствието от констатацията, че сключеният спонсорски договор с младата ни надежда е правилният избор, с който се дава шанс за развитие на един истински талант.

Третото място на 100 метра гръб е доказателство за възможностите на Калоян и огромния му потенциал, а последвалите класирания – 5 място на 200 метра и 6-то на 50-метровата дистанция – мотивация за предстоящите дълги часове на тежки тренировки в басейна.

Главният мениджър на „Развитие“, Александър Александров, който придружи Калоян и треньора му Жорж Станкович в Люксембург, обеща специална премия - за бронза и емоцията да види плувеца ни на почетната стълбичка в елитното състезание.

» Всички новини