EN BG

Новини

Достойно представяне на Корпорация "Развитие" в спортен празник

Достойно представяне на Корпорация "Развитие" в спортен празник

30.06.2015

За 12-ти път Българският форум на бизнес лидерите /БФБЛ/ организира и проведе Олимпиада на 27юни в прекрасната база на Англо-американското училище в кв. Панчарево.

Корпорация "Развитие", която е активен член на Форума се включи в събитието в няколко от 13-те спорта застъпени в програмата. При активното участие на служители и приятели на Корпорацията, бяха спечелени две титли, както и едно второ и две трети места.

Шампиони станаха Велин Косев, който грабна титлата в салсата, както и двойката Веселин Еленков и Борис Димитров, които се окичиха с титлата при играта на карти. Отборите на корпорацията бяха водени от мениджър "Спорт" Велин Крачанов.

При голяма конкуренция отбора по баскетбол на "Развитие", спечели трето място и бронзовите медали, което е успех и донесе много радост и емоции на всички участници. С достойнство отбори на корпорацията се включиха и в турнира по футбол, волейбол, дартс и др.

Постигнатите резултати предполагат активно участие и за в бъдеще и постигане на по-високи резултати в полза за физическата форма на служителите в "Развитие".

 

» Всички новини