EN BG

Новини

Главният мениджър на Корпорация "Развитие" награди победителките във волейболната Скаут Лига

Главният мениджър на Корпорация "Развитие" награди победителките във волейболната Скаут Лига

09.02.2016

Главният мениджър на Корпорация „Развитие“ Александър Александров награди женския отбор(до 15 г.) на Левски по волейбол, който спечели петия турнир на Скаут Лигата.

Корпорация „Развитие“ КДА е Генерален спонсор на волейболния турнир за деца родени 2002/2003 г. организиран от Българската федерация по волейбол.

На събитието присъства и на президентът на БФ-Волейбол инж. Данчо Лазаров.

Най-много внимание получи треньорът на мъжкия национален отбор Пламен Константинов, който „влезе“ в телефоните на почти всички състезателки, като за тях бе истинско удоволствие да се докоснат и снимат с волейболната ни звезда.

Други  легенди на волейбола  бяха също в залата. Сред тях бяха Любо Ганев, Евгени Иванов – Пушката, Николай Иванов и Борислав Кьосев.

Заключителната фаза се проведе в неделя(7 февруари) в една от многофункционалните зали на НСА. След достойно представяне на второ място се наредиха момичетата от Казанлък Волей.

Малкият финал на Скаут Лигата бе спечелен от изненадата на турнира – момичетата от Централен полицейски волейболен клуб(София). Четвърти остана отборът на Славия(София).

След края на състезанието всички участнички получиха пакети с награди от организаторите.

„Като мениджър на Корпорация „Развитие“, която  винаги е подкрепяла детско-юношеския спорт, се чувствам изключително щастлив от възможността да се потопя в атмосферата на турнира, каза пред журналисти г-н Александър Александров.

Той изрази увереност, че пред очите му са играли някои от бъдещите звезди на женския волейбол у нас.

На снимката: Главният мениджър на Корпорация „Развитие“ Александър Александров(в средата) с победителят от петия турнир на Скаут Лигата – Левски(жени до 15 г.)

» Всички новини