EN BG

Новини

Корпорация „Развитие“ ще продължи да подкрепя детско-юношеския спорт и през 2016 г.

11.02.2016

Корпорация „Развитие“ ще продължи да подкрепя детско-юношеският спорт и през 2016 г.. Това заяви пред официалната страница на компанията Главният мениджър на „Развитие“ г-н Александър Александров.

Той припомни, че през 2015 г. Корпорацията е започнала партньорството си с младежкия отбор на Левски 2014 г. Корпорация „Развитие“ също така подкрепи и детско-юношеския отбор на Централен Полицейски Волейболен Клуб. Това сътрудничество ще продължи и през 2016 г.

Остава нашата ангажираност и към пет футболни турнири, където отново главните действащи лица са децата и техните треньори. Подкрепата ще се изрази не само във финансово отношение, но и дарение на книги на спортна тематика, които Корпорацията е издала, каза още Александър Александров.

Футболните надпревари, на които„Развитие“ ще е спонсор са „Сандански къп“, „Банско къп“, „Несебър къп“(и двете издания на турнира), както и Алиот къп. Във всеки от турнирите минималният брой на участващите отбори е 45, като най-голямата надпревара ще бъде второто издание на „Несебър къп“ през м. август т.г., където своите сили ще премерят 120 тима.

В началото на м. февруари Корпорация Развитие подписа договор за спонсорство с Българската федерация по волейбол за турнира по волейбол за девойки Скаут Лига.

Договорът бе за турнира, който приключи, но нашата компания има намерението това сътрудничество да продължи и през следващия сезон, в който се очаква да играят и момчешки волейболни клубове, допълни  Главният мениджър на Корпорация Развитие.

» Всички новини