EN BG

Новини

Хотел „Тауър” в Кранево

Хотел „Тауър” в Кранево

03.12.2014

На 2 декември т.г. главният мениджър на Корпорация „Развитие” се срещна с управителя на фирма „Баутек-България” ООД – Орлин Джелепов. Бяха обсъдени въпроси, свързани с реновирането на хотела в с. Кранево. Джелепов отбеляза, че инвестицията в имота е завършена напълно, като са вложени дори повече от средствата, предвидени в договора – 400 000 EUR. Отделно в него е изградена многофункционална спортна зала на стойност около 150 000 EUR. На срещата бе разгледана и възможността за използване на минералния извор, който се намира в имота. Джелепов потвърди своето желание да се възползва от новия воден източник за нуждите на основните обекти в територията на „Аква Лайф”. Той дори изрази желание да инвестира в проекта, който след неговото осъществяване ще даде възможност за захранване и на други потребители в района.

Бяха обсъдени и перспективите за следващия сезон през 2015 година. За съжаление те не са много благоприятни, поради проблемите, предизвикани от девалвацията на рублата и възможностите на потенциални клиенти да заплащат престоя си в „Аква Лайф”. Все пак надеждите са за намиране на подходящи начини преодоляването им и те да бъдат неутрализирани и създадените възможности за отдих и спорт в района да бъдат осъществени.

* Фирмата „Баутек-България” развива младежко-ваканционно селище „Аква Лайф” на площ над 20 000 кв. м, което представлява значителна инвестиция на руски капитали. Селището има амбиции да привлича целогодишно млади спортисти от Русия и други съседни държави, с цел активна тренировъчна дейност на изградените плувни басейни, спортни зали и площадки.

» Всички новини